Hier is ie dan, het strijdlied van Groningen, een initiatief van Freek de Jonge. Hij kwam op voor de vele Groningers die gevangen zitten in hun huizen, omdat ze schade hebben door aardbevingen die de gaswinningen hebben veroorzaakt. Huizen zijn kapot, het vertrouwen is verwoest en veel te lang heeft er niemand geluisterd. Nu is het feitelijk te laat, maar goddank dat er nu meer aandacht is voor de mensen die met een huis vol scheuren zitten. Hopen dat de huizen allemaal worden opgekocht en dat de aardbevingen niet erger worden. Want de maat is echt vol.

Strijdlied

2 gedachten over “Strijdlied

 • 22 februari 2017 om 12:17
  Permalink

  Ik wens alle Groningers succes met hun strijd!

  Bezorgde groet,

 • 22 februari 2017 om 16:24
  Permalink

  Terecht dat de Groningers knokken voor een rechtvaardiger regeling. De staat heeft veel geld verdiend met het gas doorverkopen want het meeste werd niet eens voor “eigen gebruik” gebruikt. Er werd weer véél te weinig nagedacht van te voren!

Reacties zijn gesloten.