Printerversnipperaar

Een aantal weken terug zat ik lekker doordeweeks te luiwammesen in Rotterdam, terwijl de kaarten nu heel anders geschud zijn. Het is af en toe even passen en meten met de tijd en de dagen zijn voorbij voordat ik er erg in heb. Maar dat geeft niet, het is fijn om te zien dat het werk weer aantrekt. Ook al moet ik voor 1 nieuwe offerte wat meer uitzoeken dan normaal, het is ook wel weer spannend en leerzaam als een klant een ander type drukwerk wil dan wat gangbaar is.

foto-17Wel jammer dat mijn printer het sinds kort vreemd doet… De printerkop is niet goed uit te lijnen en na een poging of vijf heb ik het maar opgegeven. Gelukkig kan ik de printer van mijn vrouw ook gebruiken. Maar het is vervelend dat ik na een klein half jaar al problemen met het ding heb, terwijl ik er aanvankelijk zo tevreden over was. Ik heb genoeg beleefd met een vorige printer. Ik kreeg tot vier keer toe een nieuw exemplaar, maar toen bleek al gauw dat het aan het type lag en niet aan de printer zelf. Na anderhalf jaar kreeg ik zelfs het volledige aankoopbedrag terug. Dat doen ze niet snel…

Voor mijn werk ben ik wel afhankelijk van een goede printer. Maar het is niet meer zo belangrijk als vroeger. Veel dingen gaan nu digitaal. De meeste drukproeven stuur ik in een drukgereed PDF-bestand naar klanten en drukkerijen. Wel zo handig. Scheelt ook weer een papierversnipperaar. Momenteel zou ik meer hebben aan een printerversnipperaar.

4 gedachten over “Printerversnipperaar

  1. Nou dát is toch wel een een heftig apparaat denk ik, gooi de printer gewoon het raam uit( als er niemand onder staat natuurlijk) Ja soms heb je gewoon een maandagmorgen apparaat, knap dat uiteindelijk het geld terug kreeg, dat lukt inderdaad niet vaak. Ja in de DTP is de laatste jaren heel veel verandert, dat zie ik wel in de drukkerij waar we nog regelmatig werken. Leuk beroep, in het héél klein bezondig ik me er wel eens aan als er iets te vieren valt en er bijv. een jubileumboekje in elkaar geknutseld moet worden. Ik mag het graag doen maar heb altijd een reden nodig, anders kom ik niet op een idee.

  2. Ik ben overgestapt op een laserprinter. Ideaal. Snel en je doet erg lang met een toner. Ik moet vaak veel drukwerk uitprinten en dan is een gewone printer ook niet echt iets. Na een klein half jaar heb je neem ik aan nog garantie.

Reacties zijn gesloten.