iPod

Ik kwam een oud blogje tegen uit 2006. Het gaat over een iPod. Menigeen weet nu niet meer wat dat is…

ipodjpgIk heb vandaag een iPod gekocht. Gewoon in de winkel. Meestal koop ik dat soort dingen via internet omdat het vaak goedkoper is. En omdat ik soms niet goed word van die onbenullige verkopers. Die meestal helemaal niks weten van de producten die ze verkopen. Of die je allerlei dingen aan willen smeren. Zoals een ‘garantieplan voor 2 jaar’: kost 59 euro en als de iPod dan onherstelbaar kapot gaat krijg je zo een nieuwe. Of ik daar belang bij had. Nou, nee, dacht het niet. 59 euro vind ik best wel veel geld voor iets wat misschien helemaal niet gaat gebeuren. Ik zei: “Ik ben positief, het is een product van Apple en dat gaat niet kapot.” Waarop de vent achter de toonbank nukkig zei: “Oh, dus meneer kiest voor de duurste optie! Als uw iPod kapot gaat zijn de reparatiekosten zo hoog dat je beter een nieuwe kunt kopen…”

Grrr… je gaat bij aankoop van een apparaat er toch niet van uit dat het kapot gaat? Volgende keer toch maar weer via internet…

3 gedachten over “iPod

  1. Ik ken ze wel. Daarnaast, als zo´n ding kapot gaat binnen de garantie ben je altijd nog verzekerd van vervanging-reparatie. En na de garantie heb je ook nog rechten.

  2. Ik kén ze wel maar heb er nooit een in m’n bezit gehad. De techniet gaat zó hard dat ik al heel wat geld uitgespaard heb door niet met iedere gril mee te lopen;-)

  3. Ik had niets met specifiek dat merk, nog niet. Had Creative Zen en was er dol op. Nu gewoon mn telefoon. Liep van de week wel een winkel uit waar ze me 3 keer in een paar minuten lastig kwamen vallen.

Reacties zijn gesloten.