Een beetje een clichévraag rond deze tijd van het jaar, maar hebben jullie goede voornemens voor 2017?

Ik eigenlijk niet. En jaar geleden nam ik me voor om minder te internetten en meer te schrijven. De conclusie is dat het ook gelukt is. Al zit ik zo nu en dan nog steeds te lang op het machtige internet te surfen. Het begint vaak als ik iets wil opzoeken en uiteindelijk blijkt ieder antwoord naar een nieuwe vraag te leiden. Voordat je het weet ben je weer een uur verder. Gelukkig hou ik meer van lezen en puzzelen en daar hoef je niet persé een computer voor te gebruiken.

Als ik dan toch een soort van goede voornemens zou moeten opnoemen is dat het me fijn lijkt om dit jaar weer vaak de natuur op te zoeken, de TV zoveel mogelijk uit te laten, veel te lezen en te schrijven én goed gebruik te maken van onze museumjaarkaarten. Vorige week waren we nog in Dokkum, waar we in het stadsmuseum een uitgebreide expositie zagen van Bonifatius.

Goede voornemens

3 gedachten over “Goede voornemens

 • 2 januari 2017 om 23:23
  Permalink

  Ik doe niet aan goede voornemens. Dat wil zeggen, zodra ik dat verzin voer ik het gelijk in ook. En momenteel is er even niets wat ik anders zou willen.

 • 3 januari 2017 om 07:57
  Permalink

  Ik doe absoluut geen goede voornemens. Nooit gedaan ook.

 • 3 januari 2017 om 18:32
  Permalink

  Nee goede voornemens zijn onzin, als je iets niet helemaal goed doet en wilt veranderen kun je dat natuurlijk beter direct doen i.p.v. ermee doorgaan tot het eindelijk weer eens nieuwjaar is!

Reacties zijn gesloten.