De boel de boel

Af en toe is het goed om even uit je vertrouwde wereld te zijn. Vooral als je vanuit huis werkt is het fijn om de batterijen op een andere plek op te laden. Thuis is er namelijk altijd wel wat te doen. Nu ben ik niet iemand die wegloopt voor welk huishoudelijk klusje dan ook, maar ik merk wel dat ik het lekker vind om af en toe even de boel de boel te laten. Ik kan mijn werk niet op een laptop doen, dus dan ben ik ook even helemaal vrij als ik de deur van ons huis achter me dichttrek.

We logeerden in een rustige wijk in Rotterdam en deden eigenlijk niets anders dan lezen, muziek luisteren, films kijken en een stukje wandelen en fietsen. Zaterdag maakten we een fietstocht langs de Bergsche Plassen. Het was koud maar toch lekker weer en toen we eenmaal voorbij het drukke verkeer waren, konden we genieten van de tocht langs water en molens.

Gistermiddag reden we weer terug richting het noorden. We lunchten in het Noord-Hollandse Laren. Altijd mooi om een tussenstop te maken, zodat je de benen kunt strekken, even kunt eten en een nieuwe plek kunt bezichtigen.

Onderweg was het prima weer, je kon wel merken dat het eenmaal noordwaarts weer wat witter begon te worden. Toen we Veendam naderden, zaten we opeens in een erg dikke mist. Blij dat we nog maar een klein stukje hoefden te rijden, want in de mist rijden is geen pretje…

De Prinsenmolen in Rotterdam
De Coeswaerde in Laren

5 gedachten over “De boel de boel

  1. Gelukkig maar dat je niet ver door de mist hoefde, dat is heel vermoeiend rijden. En nu weer met opgeladen batterij naar huis en de “verplichtingen”.

  2. Ja, mist en gladheid deze dagen, dat is altijd het allervervelendste van de winter.
    Even er uit is wel eens fijn, zeer zeker.

  3. Ja, en die mist kan ook nog aanvriezen. Oppassen dus. Ik vind de omgeving rond Rotterdam prima te doen. De stad zelf wat minder.

Reacties zijn gesloten.