IJs en bloggen

Het was behoorlijk fris toen ik vanmorgen naar mijn werk liep… Min zes graden Celsius! Maar wat een heerlijk weer, vergeleken met vorige week toen het eigenlijk de hele tijd grijs en nat was. Daar word je toch snel flauw van. Binnenkort kan er zelfs geschaatst worden. Hier in het centrum is al een kleine ijsbaan voor de jeugd gemaakt, door water op een verlaagd plein te spuiten. En toen ik vorige week langs de akkers en de weilanden fietste viel het me op hoeveel plassen er zijn. Die zullen inmiddels ook wel voorzien zijn van een flinke ijslaag.

Het mooiste vind ik, dat je kunt merken dat de dagen wat langer worden. Vanmorgen om half negen was het al een beetje licht en dat is een behoorlijk verschil met de donkere dagen voor kerst. Als de zon naar binnen schijnt krijg je bijna het gevoel dat het voorjaar eraan komt, totdat je een stap buiten zet. Maar wat mij betreft mag het winterse weer zo wel even blijven doorgaan.

Ik ga proberen om het bloggen weer wat op te pakken. Op de 1 of andere manier is het de afgelopen maanden niet gelukt om wat leuks te plaatsen. Ondanks dat ik genoeg leuke dingen heb gedaan. Wie weet kom ik daar binnenkort nog eens op terug!

2 gedachten over “IJs en bloggen

  1. Hier liggen de landbouwvelden nu inderdaad onder een laag ijs. Er viel ook een behoorlijk pak regen.

Reacties zijn gesloten.