Vrij


Een mooie dag om weer eens echt stil te staan bij het feit dat we in een vrij land leven. Ik hoef niet te noemen dat het elders op deze wereld heel anders is. Daarom voelt het misschien dubbel om feest te vieren. Aan de andere kant moeten we er juist aandacht aan geven dat we vrij zijn en daarvan genieten.

Vanmiddag en vanavond waren er voor het eerst sinds tijden weer bandjes te zien op het museumplein hier in Veendam. Rond kwart voor vijf zagen wij een optreden van Mama Maffia, een Veendammer ‘boer’nrockband’. Het klonk heel lekker en de sfeer zat er goed in. De drummer zijn snare was kapot en die werd even snel tussen twee nummers door vervangen.
Naast hun eigen repertoire speelden de heren ook covers van The Beatles en eh… Abba. Wij vonden het fijn om weer toeschouwer te mogen zijn.

Het clipje van hun nieuwste single is in Veendam geschoten:

2 gedachten over “Vrij

  1. In streektaal dus hier in de randstad volkomen onbekend, maar wat niet is kan nog komen. Tenslotte zong “normaal” ook in de taal van de streek! Het is prima te verstaan.

Reacties zijn gesloten.