Update

Het orderpakket begon een beetje uit te dunnen de afgelopen periode. Toen ook nog mijn bijbaan voor 1 dag in de week wegviel kwam ik op het idee om méér uren buiten de deur te gaan werken en minder als ZZP-er. Na een aantal sollicitaties kwam ik uit bij een bedrijf vlakbij. Productiewerk, magazijnwerk, pakjes inpakken voor de webshop. Totaal iets anders dan wat ik normaal doe (vormgeving), maar daardoor ook weer heel verfrissend. Ik moet wel bekennen dat ik een beetje verbaasd was dat ik werd uitgenodigd voor een gesprek, want er waren tientallen sollicitanten die vast ook nog veel jonger waren dan ik (46). Maar ik was de enige die een motivatie had gegeven! Voor mij is dat heel logisch om te doen, maar voor velen was dat blijkbaar teveel werk. Ik werk er inmiddels alweer twee maanden en het is goed te combineren met mijn ZZP-werk.

Boven zie je één van de witte rozen in onze struik, die we jaren geleden kregen van een kennis die geen kennis meer is. Het normale face-to-face contact was prima, maar op social media bleek de ander er nogal afwijkende denkwijzen op na te houden (vergeleken met die van mij en mijn vrouw) en toen was de vriendschap gauw over. Soms leer je iemand pas op social media goed kennen. Of tijdens het bloggen natuurlijk 😉

Een gedachte over “Update

  1. Productiewerk is best leuk om te doen. Helaas zijn er niet veel mensen echt gemotiveerd om dit soort werk te doen, best wel raar dat we zoveel werklozen hebben maar óók heel veel moeilijk in te vullen functies. Je kunt echt uit ieder werk voldoening halen als je je inzet om er iets van te maken. Jij hebt duidelijk wél de juiste instelling.

Reacties zijn gesloten.