Er komt schot in…

De inwoners klagen over het vele lawaai van de bouwlui en velen zijn teleurgesteld dat het allemaal zo lang moet duren, maar er komt eindelijk schot in het herstel van het appartementencomplex aan de Julianalaan.

Zoals ik al in dit stukje vertelde was het complex half geruïneerd door een gasexplosie. Doordat we in Nederland heel goed kunnen vergaderen en wat minder goed de koe bij de horens kunnen vatten, zijn we nu alweer bijna twee jaar verder sinds die nare gebeurtenis. De oorspronkelijke bewoners hebben allemaal elders onderdak gevonden en sommigen hebben er nog steeds nachtmerries van. Maar ik moet ze nageven dat het er allemaal netjes uitziet. Nu maar hopen dat zoiets niet weer zal gebeuren.

Een gedachte over “Er komt schot in…

  1. Dat het alweer 2 jaar geleden is, het lijkt hoogstens een paar maanden. Heel ingrijpend geweest voor wie er woonden, dat is logisch!

Reacties zijn gesloten.