Ravage (deel 3)

De ontploffing duurde slechts enkele seconden, maar de ravage was groot toen een man een deel van een appartementencomplex hier in Veendam opblies. Dit gebeurde vorig jaar april. Op de onderstaande foto kun je zien dat er nog steeds hard gewerkt wordt aan het herstel. De gedupeerden hebben elders onderdak gevonden en keren niet terug als het klaar is. Veel mensen liggen er soms nog wakker van. Wat 1 mens toch kan aanrichten…

5 gedachten over “Ravage (deel 3)

  1. Oh ja, dat was bij jullie. Ja, zoiets levert een groot trauma. Ik zou zelf ook niet meer terug willen denk ik.

  2. Ja wat je zegt, afschuwelijk. Als mensen een einde aan hun leven willen maken kan ik dat nog begrijpen maar dat ze da t doen op een manier die heel veel ellende voor anderen veroorzaakt is toch een slechte zaak, dat kun je mensen toch best kwalijk nemen.

  3. Vreselijk als zo iets je overkomt…. afgelopen weekend ergens in stad ook weer iets soortgelijks… tja wijs dan maar eens de dader aan… om maar schadevergoeding nog maar te zwijgen.

  4. Jeetje dat zoiets om te doen. Het word uit de huis gezet. Daarna klaar is word dan duurder. Dan kunnen de mensen niet meer terug. Heel erg dat hun leven willen einde maken. Triest te woorden.

Reacties zijn gesloten.