TT

Sinds ik als fotograaf betrokken ben bij een business club kom ik op plekken waar ik normaliter nooit zou komen. Ook begeef ik me af en toe temidden een grote groep mensen met veel lawaai en drukte en dat is nou ook niet mijn grootste hobby. Toch is het goed om af en toe even te netwerken, inspiratie op te doen en iets te leren van iemand anders uit het ondernemersvak. Vandaag was ik op de trainingsdag van de TT in Assen en ondanks dat ik niet zoveel met motoren heb, was het wel leuk om er mooie plaatjes van te schieten. Best lastig, want ze rijden behoorlijk hard!

Op de tweede foto publieksfavoriet Valentino Rossi.


6 gedachten over “TT

  1. Ook niet mijn “kopje thee”, maar dan zal ik mijn buurtjes binnenkort wel op hun rode duivels richting Assen zien vertrekken;-)

  2. Ik ben dan weer wel een motor fan, maar niet echt van de TT. Dan zit je daar maar een beetje te zitten terwijl je beter zelf kunt gaan rijden.

  3. Ja, daar heb ik dus helemaal niks mee, maar op zich lijkt me wel eens leuk om mee te maken. ooit een keer.

Reacties zijn gesloten.