Sinds ik als fotograaf betrokken ben bij een business club kom ik op plekken waar ik normaliter nooit zou komen. Ook begeef ik me af en toe temidden een grote groep mensen met veel lawaai en drukte en dat is nou ook niet mijn grootste hobby. Toch is het goed om af en toe even te netwerken, inspiratie op te doen en iets te leren van iemand anders uit het ondernemersvak. Vandaag was ik op de trainingsdag van de TT in Assen en ondanks dat ik niet zoveel met motoren heb, was het wel leuk om er mooie plaatjes van te schieten. Best lastig, want ze rijden behoorlijk hard!

Op de tweede foto publieksfavoriet Valentino Rossi.


TT

6 gedachten over “TT

  • 29 juni 2018 om 19:57
   Permalink

   Gelukkig waren er oordopjes aanwezig šŸ˜‰

 • 29 juni 2018 om 20:53
  Permalink

  De hoofdreden dat wij zsm verhuizen
  Maar jij had plezier daar gaat t hier om šŸ˜

 • 30 juni 2018 om 17:09
  Permalink

  Ook niet mijn “kopje thee”, maar dan zal ik mijn buurtjes binnenkort wel op hun rode duivels richting Assen zien vertrekken;-)

 • 2 juli 2018 om 08:04
  Permalink

  Ik ben dan weer wel een motor fan, maar niet echt van de TT. Dan zit je daar maar een beetje te zitten terwijl je beter zelf kunt gaan rijden.

 • 5 juli 2018 om 22:53
  Permalink

  Ja, daar heb ik dus helemaal niks mee, maar op zich lijkt me wel eens leuk om mee te maken. ooit een keer.

Reacties zijn gesloten.