Printwerk

Eigenlijk koop ik liever spullen in een ‘ouderwetse’ winkel. Maar toen ik vanmorgen de prijs van een duoverpakking cartridges vergeleek, kwam ik tot de conclusie dat die dingen online 19 euro goedkoper zijn! Het is dat ik niet meer zoveel print, maar anders had ik gelijk twee sets gekocht.

Jaren geleden printte ik alles nog uit; mijn hele administratie en letterlijk alle drukproeven. Ik heb het even nagezocht: in 2012 kocht ik voor bijna 300 euro aan cartridges! Tegenwoordig denk ik twee keer na voordat ik iets print. Spaart ook weer een paar bomen uit…

Bomen bij het kerkhof in Westerlee, 2 januari 2019
Geplaatst onder

8 gedachten over “Printwerk

  1. Inderdaad….
    Ik dacht ooit nooit zonder printer te kunnen…. heb m al jaren net meer staan en ik mis m totaal niet

  2. Goede strategie. Een tijdje geleden heb ik voor het eerst een soort huismerk-cartridge gekocht voor een HP-printer, maar die spuugt ‘ie zo ongeveer uit. Volgende keer toch maar weer zo’n dure die na 20 velletjes leeg is. Hierdoor maak ik ook een welbewuste keuze voordat ik iets print.

    1. De huismerk cartridges doen het bij mij niet meer sinds een printer-update. Dus ik moet ook de originele kopen, die een stuk duurder zijn.

      1. Dit is naar verluid precies de verkoopstrategie van printerfabrikanten: relatief voordelig apparaat, maar dan komen de cartridges er nog bij … Met mijn eerste printer heb ik ruim tien jaar gedaan en stapels geprint. Zo’n printer zou ik nu graag weer willen kopen.

  3. Die ouderwetse winkels kunnen vanwege hoge huur en dergelijke niet meer opboksen tegen de mediagiganten en online shops. Ik kom er daarom ook nog zelden. Online is alles gewoon een stuk voordeliger.

Reacties zijn gesloten.