Nieuwjaar

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2019!

Mijn vrouw, kameraad en ik stonden om middernacht buiten om wat handen te schudden, maar dat liep wat anders dan verwacht. Normaliter steek ik even de straat over om de overburen gelukkig nieuwjaar te wensen, maar er was dit jaar zoveel vuurwerk dat we het er maar niet op waagden.

De ene na de andere vuurpijl werd de lucht in geschoten en op een gegeven moment voelde ik een steek in mijn hals. Ondanks dat ik een sjaal om had is er blijkbaar toch nog een vonk op mijn huid gekomen. Erg pijnlijk was het niet, maar het was wel even schrikken. Het was een hels kabaal en ik dacht nog even terug aan vorig jaar toen er veel mensen van huis waren en er dus net zo weinig vuurwerk was als handen om te schudden.

Toen er ook nog een vonk op mijn hoofd terechtkwam vond ik het wel genoeg. We gingen weer naar binnen en zetten de BBC aan om de Hootenanny show van Jools Holland te kijken.

Vandaag even op nieuwjaarsvisite bij mijn schoonouders en daarna naar mijn jarige stiefmoeder. Zij vierde haar verjaardag in een wereldrestaurant. Daar was genoeg eten om te kiezen. Ik ging van Italië naar Zuid-Afrika en reisde via Portugal en Frankrijk weer terug naar Nederland.

3 gedachten over “Nieuwjaar

  1. Ja, dat is zeker schrikken maar dat is het risico of verborgen gevaar van vuurwerk. Jullie ook een fijn 2019!

    ot: in je wp admin kun je bij Settings – Discussion Coockie opt-in checkbox sellecteren.

    1. Dat zei je al eerder en dat heb ik toen aangevinkt. Blijkbaar werkt het niet goed?

  2. Ook voor jullie alle goede wensen voor 2019 .
    Altijd wel heel gezellig even met de buurtjes buiten maar inderdaad, het blijft opletten wanneer er veel vuurwerk afgestoken wordt.

Reacties zijn gesloten.