Dat was 2018

Het jaar is alweer ten einde. Er is dit jaar meer ‘knapperij’ dan eerder. Af en toe is het net alsof we in een oorlogsgebied leven. Veel mensen hebben een kofferbak vol vuurwerk uit Duitsland gehaald. Ik heb zelf nog nooit een cent aan die rommel uitgegeven en als het aan mij ligt stoppen we met die onzin. Toch zijn er blijkbaar nog veel mensen gehecht aan die traditie.

Ik heb geen goede voornemens voor het nieuwe jaar, behalve dat ik graag meer van hetzelfde wil: genieten van de natuur, lezen, liefde, schrijven, fotograferen, muziek maken. Ik verheug me op de musea die we gaan bezoeken, om even weer te worden ondergedompeld in nostalgie en om de interesse-spier soepel te houden.

De onderstaande foto maakte ik tijdens de kerstborrel van het bedrijf waar ik sinds juli 1 dag per week werk. Dat ik die baan heb gekregen is één van de grootste onverwachte verrassingen van dit jaar. Dat ik het hele jaar zonder ook maar 1 dag ziek te zijn ben doorgekomen is de andere verrassing.

Ik wens mijn medebloggers en lezers een goed uiteinde!

2 gedachten over “Dat was 2018

  1. Wat die knapperij betreft… gisteren een totaalverbod en bij overtreding ernstige straffen!
    In Duitsland ligt het gewoon in de supermarkt… ongelofelijk . heb zaterdag met open mond staan toe kijken…

    En verder… wens ik je van harte toe dat jij dat krijgt wat je graag wilt!

  2. Met siervuurwerk heb ik niet zo’n moeite al koop ik het zelf niet. Maar dan ook alleen in oudejaarsnacht. Altijd fijn om te horen dat mensen tevreden zijn.

Reacties zijn gesloten.