Motorcross

20180325_145849

Een leuk gezicht, die door de lucht vliegende motorcrossers! Niet dat ik opeens een nieuwe hobby heb. Maar we fietsten langs het terrein van de Motorclub Veendam en zagen ze voor het eerst rijden. Want vaak hoor je thuis wel een zoemend geluid op de achtergrond, vooral als het windstil is. Maar ik had het spektakel nog nooit aanschouwd. Sommige motoren vliegen echt super hoog door de lucht en je hebt dan echt de neiging om de andere kant op te kijken. Gelukkig zijn er, in de korte tijd dat wij er waren, geen ongelukken gebeurd.

20180325_150014

6 thoughts on “Motorcross

  1. “Niet dat ik opeens een nieuwe hobby heb.” Haha, een geweldige zin.
    Stiekem zou ik best op zo’n motor willen klimmen maar ik weet van tevoren dat het niets wordt. Mooie foto’s!

Comments are closed.