Ventiel

Vanmiddag met mijn auto naar de garage geweest, aangezien mijn voorband plat was. De monteur trok na de controle de conclusie dat er niet zoveel aan de band mankeerde, maar wel aan het ventiel. Die heeft hij vervangen en vervolgens heeft hij de band weer opgepompt en op zijn plaats gezet. Gelukkig maar. Want ik had al nachtmerries bij de gedachte om onder het rijden een klapband te krijgen, zoiets lijkt me niet bepaald een pretje.

Het lijkt erop dat de herfst is begonnen. Een behoorlijk winderige dag vandaag, onze zonnebloemen wapperden heen en weer. Gistermiddag zagen we nog een veld vol met zonnebloemen, maar die waren allemaal op hun retour. Dat moet een week of twee, drie geleden een heel mooi gezicht zijn geweest.

image

4 gedachten over “Ventiel

  1. Uit het vogelvoer is naast mijn voordeur een prachtige zonnebloem te voorschijn gekomen.

    Ik wens jou veel veilige kilometers toe.

    Regenachtige groet,

  2. Dat was gister, ik zat net in weer waardoor ik de gedachte kreeg dat ik beter in bed had kunnen blijven. En dat denk ik niet vaak.

  3. Heb ik eens met mn fiets gehad dat was een nieuwe binnenband. Ik bleef naar de fietsenmaker lopen en discussies voeren. Het floot gister gewoon, kan daar wel van genieten.

Reacties zijn gesloten.