Mannen houden over het algemeen een stuk minder van winkelen dan vrouwen. Daarom is het handig dat er in sommige winkels speciale ‘mannentafels’ zijn. Zo kan vrouwlief relaxed shoppen terwijl de man zich al zittende vermaakt met allerlei tijdschriften of kranten. Iedereen tevreden, toch? Een croissanterie hier in de buurt heeft het zelfs op een bord staan: parkeer uw man hier in de ‘echtgenoot-crèche’ en haal hem weer af als u klaar bent. Wel even betalen natuurlijk … 😉

image

Parkeer uw man

6 gedachten over “Parkeer uw man

 • 12 september 2017 om 20:28
  Permalink

  Een soort Ikea oplossing een ballenbak voor mannen.

  Wordt er dan ook omgeroepen wanneer de echtgenoot opgehaald wil worden?
  Of worden sommige echtgenoten hier definitief gedumpt?

  Ik vind het maar een commercieel bedenksel.

  Zonnige groet,

 • 12 september 2017 om 20:36
  Permalink

  Best een grappig idee en voor sommige mannen wel een oplossing, hoewel, ze zouden natuurlijk ook gewoon thuis kunnen blijven . Vrouwen willen natuurlijk wel graag wat back up als ze kleding gaan passen en dát zit er dan niet in. 😉

 • 13 september 2017 om 07:00
  Permalink

  Zouden ze uitzonderingen maken voor een enkele verdwaalde vrouw? Hier is het andersom nl. Vlam is degene die houdt van winkelen, ik verafschuw het…

 • 13 september 2017 om 09:02
  Permalink

  Een man die tegen zijn zin meegaat en dan aan zo’n tafel gaat zitten is dus gewoon nog een kleine jongen zonder eigen wil. Als ik geen zin heb ga ik niet mee. Heb ik wel zin ga ik wel mee.

 • 17 september 2017 om 18:15
  Permalink

  Mwah… op zich geen goed idee…. maar ehhh waarom man dan niet gewoon thuis laten, dan kan hij immers doen wat hij zelf wil…
  In tegenstelling tot mij is mijn (v)echtgenoot wel voor winkelen te porren… vaak gaat hij zonder mij, dan kan hij die winkels aandoen die ik wil overslaan 😉

Reacties zijn gesloten.