Fietsen

Tot twee keer toe hadden we vanmiddag mensen aan de deur. Of we wisten dat de linker voorband van onze auto lek was. Dat was ons nog niet eens opgevallen. Gisteren waren we nauwelijks buiten geweest vanwege het hondenweer. En de auto hadden we die dag sowieso niet nodig. Voor het eerst in mijn leven haalde ik het reservewiel uit de kofferbak en probeerde ik de krik los te krijgen. Deze zat met een metalen klem vast, maar door de roest kon ik hem alleen met een tang loswikken. De krik zelf was compleet vastgeroest. Gelukkig wilde de buurman helpen met het plaatsen van het reservewiel. Maandag even een nieuw bandje regelen. Tot die tijd maar een stukje fietsen, ook leuk ?.

Schapen in Borgerswold, het grote park in Veendam
Borgerswold, water en groen.
Plakkaat bij oud-drogisterij Eekhof, alweer een tijdje dicht. Zie blogje ‘Met een knipoog’.
Hertenkamp
Molenstreek

5 gedachten over “Fietsen

  1. Ja, een lekke band is altijd uiterst vervelend, maar op een betere plek dan thuis kan je het niet krijgen. Inderdaad maar even regelen.

  2. Nu is de vraag natuurlijk waarom die band leeg stond. Was deze echt lek, of leeggelopen vanwege een ander probleem.

  3. Je laat toch maar even weer zien, zowel in dit blog als in je vorige, dat ‘onze’ provincie heel veel variatie en veel schoonheid te bieden heeft…

    een band verwisselen… in dat opzicht ben ik wel echt een vrouw, daar begin ik niet aan, heb ik een man voor šŸ˜‰

  4. Beter voor de deur dan onderweg een lekke band. Maar toch maar even laten zien of hij niet lek gestoken is , je hebt tegenwoordig mensen die dat voor de lol doen.
    Jammer dat die drogist nu dicht is.

Reacties zijn gesloten.