Petje af

Rondleiding EDCGistermiddag bracht ik een bedrijfsbezoek aan een groothandel voor erotische artikelen. Ik keek mijn ogen uit. Ik verbaasde me niet alleen over het enorme magazijn en honderdtal werknemers, maar ook over de verbazingwekkende groei die ze hebben gemaakt. Tien jaar geleden startte de eigenaar met een webshop op zijn zolderkamertje en nu is het een groot bedrijf geworden met klanten over de hele wereld. Per dag worden er 2000 artikelen verkocht. 7 dagen per week. Een omzet van 15 miljoen euro per jaar. 8 webwinkels in totaal.

De eigenaar en zijn vrouw zijn de hele week met hun zaak bezig en hebben waarschijnlijk geen tijd voor hobby’s of andere interesses. Je moet echt over een enorme passie beschikken om dat op de lange termijn vol te houden.

Na een welkomstwoord kregen we een rondleiding door het hele pand. Enorme kantoren met veel ruimte en licht, een fotostudio en grafische afdeling (uiteraard voor mij heel interessant) en een magazijn om ‘u’ tegen te zeggen. Bakken vol met artikelen waarvan ik het bestaan niet eens afwist.

Toen ik na afloop weer richting fiets wandelde, werd ik bijna omver gelopen door een vrouw die met een dildo rondliep. We kregen allemaal een goodiebag mee met allerlei ‘spannende’ dingen. Voor mij hoeft het niet zo, maar petje af voor de ondernemers en personeel dat zij in deze economische tijden zo’n succes weten te behalen.

Meer informatie over het bedrijf: www.edc-internet.nl

3 gedachten over “Petje af

  1. Echt een bedrijf dat “spanning” heeft heeft weten te benutten in een bepaalde bedrijfstak. het is inderdaad goed gedaan om in deze groeiende markt te springen.

  2. Nou, dat is toch een prachtig bedrijf. Hier is vorig jaar de seksshop gesloten, internet neemt het over, en nu weet je waar.

  3. lijkt me machtig interessant om zoiets te bezoeken…. zijn geen plekken waar je normaliter snel binnenstapt , ik niet althans.

Reacties zijn gesloten.