Uitgedroogd

Onze droger heeft het een maand geleden begeven en eigenlijk waren we het er gelijk over eens: weg met dat ding. Het schijnt behoorlijk wat energie te kosten om zo’n apparaat te laten draaien. We gebruikten hem niet voor alles, maar wel voor de witte was. Die hangen we nu gewoon ouderwets op een wasrekje op. Alles voelt een beetje ruwer aan (vooral de handdoeken). We hebben al eens wasverzachter gebruikt, maar van dat parfumluchtje moest ik niesen. Nu ben ik er wel aan gewend dat ik me iets minder fanatiek moet afdrogen zonder mijn lichaam open te halen ­čśë

Het is een raar idee om een defect apparaat te koop aan te bieden, maar een handige klusser kan er misschien nog iets mee. Wellicht zijn er nog losse onderdelen te gebruiken. Vorig jaar heb ik mijn oude printer voor vijf piek verkocht. Hij drukte niet meer goed af, maar de koper zei dat hij er nog wel raad mee wist. Sommige mensen hebben het talent om haperende machines weer aan de praat te krijgen en dan hebben zij voor een prikje iets waar ik graag van af wil.

Ik had de advertentie voor de droger nog maar net op Marktplaats gezet, of er was al een reactie. Diegene bood 20 euro. Leek mij een prima deal. Een paar uur later kwam hij met zijn vrouw langs om de droger in de auto te laden. Hij zei dat hij dit wel vaker deed.  Kapotte apparaten repareren en weer doorverkopen. Heb ik geen problemen mee. Ieder zijn hobby en zo hebben wij weer wat meer ruimte in onze berging.

3 gedachten over “Uitgedroogd

  1. Als ik heel eerlijk ben gebruik ik m’n leeftijd gewoon als excuus om de droge te gebruiken, dat heen en weer zeulen met nat wasgoed heb ik wel een beetje gehad. Lekker de was – en droogmachine naast elkaar . Toch gaat niet alles in de droger want strijkgoed hang ik vaak op een hangertje of over e strijkplank want dat wordt vaak t├ę droog in de droger.
    Leuk dat je de oude droger nog kon verkopen,

  2. Ik repareer ook alles wat los en vast zit maar een droger hebben we hier niet. Alles buiten aan de lijn of binnen aan een rek.
    Gebruik azijn als wasverzachter!

Reacties zijn gesloten.