Een schier dagje Schier

Vandaag waren we een dagje op Schiermonnikoog. Voor ons de eerste keer dat we er in januari zijn geweest. Omdat we geen auto hebben, gingen we met de bus. Mooi dat er nog tot en met morgen een goedkope actie is: ‘Kerstbroezn’. De actie loopt al sinds 17 december en dan kun je voor twaalf euro met zijn tweeën door Groningen en Drenthe reizen. Geen geld natuurlijk.

De terugreis ging niet helemaal van een leien dakje. Toen we net in Groningen stad reden bleek dat de deuren niet meer dicht wilden en toen moesten we in een andere bus overstappen. De bus erna had vertraging en op een haar na haalden we de laatste bus; anders hadden we een uur moeten wachten.

Maar goed, dit blogje gaat eigenlijk niet over bussen. Bij deze een paar foto’s van het eigenlijke onderwerp: het eiland Schiermonnikoog!

4 gedachten over “Een schier dagje Schier

  1. Oh wauw, die laatste foto. Het is het enige eiland waar ik nog niet geweest ben omdat het zover ligt. Maar mocht ik er ook per ongeluk in de buurt komen ga ik het zeker bezoeken, ik vind de eilanden heerlijk!

  2. Mooie foto’s. Ik ken alleen Ameland behoorlijk goed. Het wordt hoog tijd om de andere eilanden ook eens te bekijken. Om de een of andere reden komt het er steeds niet van.

Reacties zijn gesloten.