Vanmiddag zijn de hergestructureerde Veenlust- en Raadhuisplein officieel geopend door de wethouder, de ontwerper, de directeur van het bouwbedrijf en een vertegenwoordiger van de Veendammer ondernemersvereniging. Het was een drukte van belang, zoals je op de foto kunt zien.

Na een druk op een rode knop waarna de fontein begon te stromen begonnen een vijftal dames heel wild op keiharde muziek te dansen. Daarna ontdekten alle aanwezige kids de sprinklers en het water in de fontein. Eerst stak een jochie voorzichtig een teen in het water, maar het duurde niet lang of meerdere kinderen begonnen door het water te springen. De fontein veranderde in een golfslagbad. Sommigen gingen met kleren en al kopje onder. Afijn, het was gezellig en ik denk dat deze metamorfose een goede beslissing is geweest.

Artikel in het Dagblad van het Noorden:

Filmpje van André Jansen

De pleinen zijn geopend

2 gedachten over “De pleinen zijn geopend

  • 20 juli 2019 om 21:52
    Permalink

    Kinderen en water is altijd grote pret, dat wordt feest als de voorspelde warmte van volgende week aankomt.

Reacties zijn gesloten.