Vogeltaartjes

Mijn vrouw maakte vanmorgen kleine vogeltaartjes van zaad met gestold vet, versierd met besjes van onze vuurdoorn en een paar rozenbottels. Hopelijk vallen ze in de smaak bij onze gevederde vrienden.
Voor onszelf fabriceerden we een soepje. We maakten bouillon van groenteresten die we de afgelopen maanden in een zak in de diepvries hebben bewaard.
Na de lunch maakten we een wandeling door Veendam. Het is vandaag min twee graden. Eenmaal weer thuis smaakt een kop thee dan extra lekker. En met een eindeloze lijst met jaren zeventig nummers van Spotify aan is de pret helemaal compleet.

5 gedachten over “Vogeltaartjes

  1. Hahaha, Zelf vind ik die van mij nog niet mooi genoeg om te verkopen.. Maar de basis is wel heel gemakkelijk te maken van gesmolten ongezouten frituurvet en vogelvoer. Sommige mensen maken er echt ware kunstwerkjes van, zoals je hier bijv kunt zien: https://www.youtube.com/watch?v=Fmbo_s0s_m8
   Het is ook leuk om je creativiteit te gebruiken zonder dat je zelf dan weer heel veel extra calorieĆ«n hebt weg te werken. šŸ˜‰
   Succes!

 1. Daar moeten de vogels wel op afkomen, leuk! En een stevige soep gaat er ook altijd wel in bij
  de mens” op deze koude winterdagen.

Reacties zijn gesloten.