Vogeltaartjes

Mijn vrouw maakte vanmorgen kleine vogeltaartjes van zaad met gestold vet, versierd met besjes van onze vuurdoorn en een paar rozenbottels. Hopelijk vallen ze in de smaak bij onze gevederde vrienden.
Voor onszelf fabriceerden we een soepje. We maakten bouillon van groenteresten die we de afgelopen maanden in een zak in de diepvries hebben bewaard.
Na de lunch maakten we een wandeling door Veendam. Het is vandaag min twee graden. Eenmaal weer thuis smaakt een kop thee dan extra lekker. En met een eindeloze lijst met jaren zeventig nummers van Spotify aan is de pret helemaal compleet.

5 thoughts on “Vogeltaartjes

    1. Hahaha, Zelf vind ik die van mij nog niet mooi genoeg om te verkopen.. Maar de basis is wel heel gemakkelijk te maken van gesmolten ongezouten frituurvet en vogelvoer. Sommige mensen maken er echt ware kunstwerkjes van, zoals je hier bijv kunt zien: https://www.youtube.com/watch?v=Fmbo_s0s_m8
      Het is ook leuk om je creativiteit te gebruiken zonder dat je zelf dan weer heel veel extra calorieĆ«n hebt weg te werken. šŸ˜‰
      Succes!

Comments are closed.