De leukste winkel…

… van Veendam bestaat twee jaar. Jouw Winkel begon in maart 2016 met het verhuren van stellingen waarop je jouw afgedankte spullen kunt verkopen. Wij hebben destijds een legplank gehuurd en we hebben in een half jaar tijd heel wat dingen verkocht. Ook als koper is het een fijne winkel. Voor een klein prijsje heb je vaak al iets leuks. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken op het gebied van vinyl, singles en CD’s. Wat hebben ze eigenlijk niet? Er is voor elk wat wils…

Ze zijn ook al een keer in het nieuws geweest…

Een winkel die duurzaamheid promoot door tweedehands spullen aan de man/vrouw te brengen verdient wat mij betreft een pluim. Goed voor mens en milieu.

image

8 thoughts on “De leukste winkel…

  1. Als ik me niet vergis heeft Leiden ook al enige tijd iets vergelijkbaars, toch weer net even anders dan de kringloopwinkel omdat je hier zowel nieuwe als tweede hands spullen kunt vinden.

  2. Ik ga ook altijd naar tweedehandswinkels. Hier heten ze op-shops (opportunity shops)

  3. Dat is een apart concept! Logisch dat het aanslaat. In plaats van mooie spullen naar de kringloopwinkel te brengen, kun je er nog iets op verdienen. En een ander is weer blij met het snel wisselende aanbod. Een geweldig idee.
    Warme groet

Comments are closed.