IMG_1281 - Edited

Goedemiddag. Mijn vriendjes en ik komen hier regelmatig op visite bij de Veendammerman en doen ons tegoed aan alle zaadjes, stukjes brood, fruit en vetbolletjes. Af en toe zie ik wat collega-vogels, zoals vinkjes, kool- en pimpelmeesjes, musjes en kauwtjes. Die laatste maken soms ruzie, vandaar dat ik meestal in mijn eentje kom. Trouwens, ik laat me ook niet wegsturen. De tuin is redelijk beschut en ik heb hier een goed uitzicht over naderend gevaar en onheil. Zie ik de Veendammerman nu zijn camera pakken? Nee hé, niet weer. Nou, nog één fotootje dan en dan vervolg ik mijn weg. Tot gauw!

p.s. Een goede kennis van de Veendammerman heeft een leuk boek geschreven over onze soort. Want wij vogels zijn eigenlijk best wel van de liefde en hebben daar ook een eigen mening over…

Kostganger

Eén gedachte over “Kostganger

  • 17 februari 2017 om 23:40
    Permalink

    Ik herken weinig vogels, ik noem het allemaal vogels.
    Duiven zie ik hier veel.

Reacties zijn gesloten.