Camille

Sommige artiesten zie of hoor je maar 1 keer in je leven, maar toch blijven ze je voor altijd bij. Neem de veelzijdige Franse artieste Camille, die hier in Nederland zo goed als onbekend is. Ik zag haar voor het eerst (en het laatst) voorbij komen in het Engelse muziekprogramma “Later with Jools Holland” en was niet alleen onder de indruk van haar vertolking van het prachtig verstilde lied “Wet boy”, maar ook door haar liggende performance. Zoiets zie je niet vaak en het was een heerlijk rustpunt in het programma.

6 gedachten over “Camille

  1. Het doet me gelijk aan Björk denken. En Björk is gewoonweg een geweldig artiest. Dit is inderdaad ook goed te pruimen.

  2. Liggend zingen is inderdaad veel moeilijker dan het lijkt, zij beheerst die kunst dus wel!

    Goh…. struin ik wat rond, zie ik een naam die gelijk allerlei belletjes doet rinkelen en me gelijk nieuwsgierig maakt want ja zoveel Groninger bloggers zijn mij niet bekend ondanks dat ik er al 13 bloggen op het zitten 😉

    Ik kom dus nog wel n keer weerom ast noit aarg vinst 😉

    1. Dat vink ja schier! Ik ken ook niet veel Groninger bloggers… Tien jaar geleden blogde ik onder het ‘web-log’ platform en toen waren er wel een paar, maar die zijn inmiddels gestopt. Wie weet zetten wij een trend 🙂

Reacties zijn gesloten.