Narcissen

Narcissen voor het Veenkoloniaal Museum

Gistermiddag was het hier nogal regenachtig en dan is de verleiding groot om de hele dag binnen te blijven, daar waar het warm is, waar voldoende lectuur te vinden is en de muziek zachtjes op staat. Maar toch zijn we nog even een blokje om gegaan. Na een wandeling van een kwartiertje of drie voel je je toch een stuk meer opgefrist dan als je de hele dag binnen zit. Mooi om de narcissen op de bovenstaande foto te zien. De meeste krokussen waren geplet door de vele regen.

’s Avonds draaide ik een album van Belle and Sebastian, een band uit Schotland, die ik tien jaar geleden op Lowlands heb zien optreden. Er stonden wel tien musici op het podium, maar het was het zachtste concert dat ik ooit heb gehoord. Meestal doe ik standaard mijn oordoppen in als ik naar een bandje ga, maar die waren niet nodig. (Later wel, toen ik naar Claw Boys Claw ging, maar dat terzijde)

Ik help een collega zzp-er met de aangifte van haar inkomstenbelasting. Ik heb dit vanmorgen voorbereid, alle cijfers in een overzicht verwerkt zodat ik het zelf kan terugvinden als we het woensdag gaan invullen. Zij doet ook wel eens iets voor mij en zo kun je elkaar een beetje helpen, nietwaar…

Tja ik spring van de hak op de tak, maar dat hoort nu eenmaal bij een logje in de categorie ‘gebabbel’. ?

3 gedachten over “Narcissen

  1. Ja even “het erf af”noemen wij dat altijd, daar knap je echt van op, ook als het géén geweldig weer is. Niets mis met elkaar helpen asl dat mogelijk is, en dan natuurlijk géén narcissen uit het park halen als bedankje, ik heb het wel eens zien doen.

Reacties zijn gesloten.